Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op bijbel.startpagina.nl

En nu deel 17 van de 80 delige serie: Eurabië

  • Eliyahu

    Bs'd

    Published: Wednesday, January 09, 2013 2:04 PM

    http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/12705#.UO5rU_kYzJN

    Hetzelfde Europa wat Israel vals beschuldigt van apartheid op roete 60 in Judea en Samaria heeft islamitische afzondering in hun eigen midden geïnstalleerd.

    Het wordt het “halal huis” genoemd. Apartementencomplexen aangepast aan de islam. Het is de laatste grens van de nederlandse multiculturele politiek die immigranten aanmoedigt om in paralelle maatschappijen te leven.

    Aan de buitenkant lijken de appartementen van de amsterdamse buurt Bos en Lommer op een gewone stedelijke wijk voor getrouwde stellen. Maar aan de binnenkant hebben de autoriteiten de huizen afgewerkt in overeenstemming met de wetten van de islam.

    De eetkamers en de keukens bijvoorbeeld, zijn verdeeld om mannen en vrouwen te scheiden, volgens de regels van de koran.

    Voor het eerst is een complex van tweehonderd huizen in de voorsteden van Amsterdam volledig aangepast aan de regels van de koran.

    De apartementen hebben een kast voor schoenen, en water voor rituele wassingen. Ook zijn er schotelantennes op het dak die de bewoners in staat stellen om de grote islamitische televisiestations wereldwijd te ontvangen.

    De burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, die ook de minister van integratie was, is vastbesloten om zijn stad “een multi-cultureel voorbeeld te maken”. En zijn model is gebaseerd op afscheiding.

    Onlangs besloot de nederlandse regering dat vanwege “betere integratie” scholen een verplicht aantal uur les moeten geven over homoseksualiteit. Dit was besloten door de minister van onderwijs, Marja van Bijsterveldt. Het amsterdamse ciriculum vermeld nergens de vereniging van man en vrouw, maar alleen de die tussen mensen van hetzelfde geslacht. De wetenschappelijke studieboeken hebben besloten de definitie van “stel” te veranderen.

    Dit initiatief komt van de Noordhoff uitgeverij die de biologieboeken voor het primair en voortgezet onderwijs uitgeeft.

    Amsterdam heeft ook zogenaamde “homo-gebieden”. De ongebruikelijke borden zijn geplaatst bij de ingangen van een park in Amsterdam Slotervaart, de plaats waar Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh, woonde.

    Bij de Montessori school Rietlanden de 8e van Amsterdam, zijn twee ingangen; één voor autochtonen, en één voor immigranten. Dit was gedaan om hun integratie te helpen.

    Het is dezelfde overheid die toegeeft dat een derde van de scholen rassenscheiding promoot. 680 scholen in Holland zijn nu samengesteld van een meerderheid van etnische groep. Een onderzoek van het Open Society Institute spreekt van “concentratiekamp buurten” in 10% van de vier grootste nederlandse steden.

    Dertig procent van de moslims wil sharia in Nederland, terwijl 80% van de kinderen van immigranten hun vrouwen nog steeds uit hun landen van oorsprong over laat komen, zoals Turkije en Marokko. Scheiding tussen mannen en vrouwen wordt gefinancierd door de staat. Het Den Hommel zwembad geeft zwemlessen alleen voor mannen. Sharia wordt in gevoerd in de naam van “anti-discriminatie”.

    Moslim advocaten in Rotterdam veranderen de regels in de rechtszalen, en vragen om toestemming om te blijven zitten wanneer de rechters binnenkomen. Zij erkennen alleen Allah. Het rotterdamse gerechtshof heeft het recht erkend om te mogen blijven zitten: “Er is geen wettelijke verplichting die eist dat moslim advocaten opstaan voor het hof, voorzover dit in strijd is met de voorschriften van de islam.”

    Overal in Europa zijn honderden islamitische apartheids zones. In Frankrijk worden grote delen van islamitische wijken beschouwd als “no go area's”. Er zijn 751 “gevoelige wijken” op de website van de franse regering met satelietkaarten en straatmarkeringen. Inclusief overwegend islamitische delen van Parijs, Marseille, Lille, en Amiens.

    In Duitsland zei de politiechef Berhard Witthout dat de moslims met een alarmerende snelheid “no-entry zones” creeëren in steden over heel Duitsland.

    Het prestigieuze weekblad “Der Spiegel”, de spreekbuis van het liberale journalisme, publiceerde een artikel getiteld: “De rol van de islamitische wetgeving in duitse rechtbanken”. Belangrijke elementen van de wet die gebruikt werdt in Saoedi Arabië in de 7e eeuw zijn verweven met de duitse wetgeving.

    Een rechter in Hannover weigerde de scheiding van een duitse vrouw die getrouwd was met een egyptenaar die dreigde om zijn verkrachte dochter te vermoorden: “Moslims hebben een andere kijk op verkrachting dan europeanen” zei de rechter. Een rechter in Essen heeft bepaald dat moslimleerlingen niet gedwongen kunnen worden om deel te nemen aan de zwemlessen: “Niet verenigbaar met hun religie”.

    Een rechter in Hannover die de koran citeerde, bepaalde dat een vader zijn dochter kan slaan die weigert om de sluier te dragen. Een officier van justitie in Frankfurt weigerde een scheiding voor een marrokaanse geboren in Duitsland, die jarenlang geslagen en met de dood bedreigd was door haar echtgenoot vanwege het feit dat “In de koran is het toegestaan dat een man zijn vrouw straft”.

     

    Duitse scholen hebben instructies uit doen gaan dat mannelijke leraren geen handen moeten schudden met moslim meisjes nadat ze hun diploma overhandigd hebben. “Dit is haram (niet toegestaan) in de islam”. De nederlandse commissie voor gelijke behandeling, een soort orwelliaanse commisie voor gelijkheid, oordeelde dat een islamitische lerares mag weigeren om handen te geven aan een man. Vele orthodox joodse vrouwen geven ook geen hand aan mannen, maar daar zou nooit rekening mee gehouden worden op een duitse school, en, in scherpe tegenstelling tot de moslims, hebben zij geen plannen om hun levenswijze op te leggen aan anderen – zelfs niet aan andere joden.

    In Denemarkan, Zweden, en Engeland, functioneren “Sharia zones” als als zelfstandige gebieden die geregeerd worden door de islamitische wetten.

    In Nederland hebben rechters de overheid bevolen om een lijst met 40 “no-entry zones” vrij te geven. De meest extreme zijn in Rotterdam.

    Ik heb daar een week gespendeerd om het nieuwe Europa te begrijpen. Overal zijn casbah-cafes, reisburo's die vluchten naar Rabat en Casablanca aanbieden, posters die solidariteit met hamas uitdrukken, of betaalbare nederlandse lessen aanbieden. De turkse Mevlana moskee is indrukwekkend. Het heeft de hoogste minaretten in Europa, zelfs hoger dan het Feyenoord stadium.

    In Rotterdam ontmoette ik Sylvain Ehimenco, de frans-nederlandse journalist die al twaalf jaar in Nederland woont. Hij was 20 jaar lang correspondent voor de “Libération”, en is trots op zijn linkse credentials: “Toen ik hier aankwam, in de 60'er jaren, was religie een uitstervend iets, een unieke gebeurtenis in Europa, een collectieve ontchristelijking. En toen brachten de moslims religie weer terug in het centrum van het sociale leven.”

     

    Hetzelfde Europa wat Israel valselijk beschuldigt van het instellen van apartheid op route 60 in Judea en Samaria, installeert islamitische afscheiding in hun eigen midden.

    Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe de confrontatie tussen europese apathie en islamitische oproer zal eindigen.

    Net als de berlijnse muur verdeelt nu de multi-culturele muur Europa. Maar in tegenstelling tot de communistische slavernij die verslagen werd door vrijheid, zou Europa dit keer wel eens heel anders kunnen eindigen.

    Zoals een duitse politicus zei: “Als je de koran boven de duitse grondwet zet, dan kan ik alleen maar zeggen: ‘Goede nacht Duitsland.’”

    Goed nacht Europa.

  • CU

    http://www.claybennett.com/images/archivetoons/islam.jpg

  • CU

    http://ivarfjeld.files.wordpress.com/2009/08/donato.jpg

  • CU

    http://thebodyoftruth.files.wordpress.com/2012/08/cartoon-wilders-finger-in-dike.jpg

  • Michiel...

    Beste Eliyahu,

    Je ziet het keer op keer aan de reacties. Weinig of geen. Het onderwerp is niet populair. En niet geliefd omdat velen politiek correct willen zijn en mensen als Geert Wilders ervoor gezorgd hebben dat je meteen een stempel op je voorhoofd hebt staan als je iets zegt over islam. Maar ik ben het volmondig met het stuk eens. Ik zie in de islam, zeker omdat ik er veel over gelezen heb en als ik de situatie in vele islamitische landen bezie, zeker als een bedreiging die niet op voorhand al kan worden weggeredeneerd en/of weggelachen. Zoals dat nu wel veelal gebeurd.

    Europa zal wakker moeten blijven en eens de moed moeten hebben de islam aan dezelfde kritische toetsen te onderwerpen waaraan het jodendom en christendom al eeuwen onderworpen worden. Het lijkt vaak of iedereen bang is voor de islam en om er kritiek op uit te oefenen. Zelfs cabaretiers die de meest vulgaire grappen over christendom hebben gemaakt durven nog niet een minigrapje over de islam te maken. Altijd die angst. Het blijft vreemd om te aanschouwen.

    En aangezien er kritiek op de islam binnen de islamitische wereld anno 2013 ook nog steeds niet mogelijk is zal het de gezonde kritiek moeten zijn van buiten de islamitische wereld.

    Met een groet,

    Michiel…

  • Sfred+

    Het is een puur 1 zijdig verhaal, vooral ontremd Israël, daarom reageer ik niet. Uiteraard hoor ik hem niet over de halacha/ rabbinale rechtbanken in Europa.

  • Michiel...

    Je reageert wel Sfred.

  • Michiel...

    http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/1/Toename-radicale-salafisten-aan-Duits-Nederlandse-grens-1145210W/

  • Sfred+

    Op jou ja, en niet op hem…..

    Hoe denk jij over de halacha/ rabbinale rechtbanken in Europa?

  • keessie

    ik zie uit naar deel 18